Вчера се одржа централниот настан на „Остен – уметност на хартија“, на кој беше отворена изложбата и беа доделени наградите на педесеттото јубилејно издание на Светската галерија на карикатури и на Биеналето на Цртеж – Скопје 2018.

Да не должиме, и тоа како таму има(ше) што да се види, а како поттик да отидете во Националната галерија на Македонија, во Чифте амам, погледнете ја галеријата со забележаното од нашиот објектив, од Биеналето на Цртеж – Скопје 2018.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here