Ева Петковска и Мишо Стојановски, на наше големо задоволство, често гостуваат во содржини на patem.mk. При неодамнешна средба со нив, додека муабетевме, тие како махинално (иако се покажа дека не) да работеа со маркерите врз „скечерите“. Ни се допадна тоа што го нацртаа (и како рефлексија на темите од муабетот), па ќе го споделиме …

„И што сега?“ (Ева Петковска)

„Нокаутиран при контемплација на мозаиците во Сан Витале, Равена“ (Мишо Стојановски)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here