За стрип авторот Анте Попа можете да прочитате (и видите) овде и овде. Со нов краток стрип пригодно ни го честиташе Велигден, а ние ја споделуваме честитката.

Повелете

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here