1

Овци – апдејтирана идила“ (М.Р.)

2

Сакаш да бидеш бизнисмен??? Важи бе! Оди ваму!“ (М.Р.)

3

Лошо искачам у кошмари. Као да ме сликаат со блиц. А у суштина сум дечја игра …“ (М.Р.)

4

„Леб. Леб. И ја.“ (М.Р.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here