Оливер Димитров, музичар: „Секогаш со ветрот на новиот звук в лице“

Оливер Димитров е сведок/учесник на сите важни скопски случувања поврзани со музиката уште од времето на Новиот романтизам. Наша оценка е дека има непогрешлив критериум, и оти нема посоодветен...

... Патем се сетивме колку ужива(в)ме со ...

Skopje
clear sky
3.3 ° C
3.3 °
3.3 °
73 %
0.2kmh
0 %
Fri
12 °
Sat
12 °
Sun
11 °
Mon
7 °
Tue
5 °